Porosit paraprakisht duke u regjistruar në formën më poshtë dhe përfito:

  • Kufjet Galaxy Buds Live ose kufjet Galaxy Buds+
  • Ulje deri në 10,500 lekë kombinuar me planet Up
  • 10GB internet në muaj/ një vit.

Rregjistrohu më poshtë:

Rregjistrimi u krye me suskes!

Dicka shkoi gabim! Ju lutem provoni përsëri me vonë.

Përfitimet e porositjes paraprake janë të vlefshme duke u regjistruar në formën e mësipërme brenda datës 20.08.2020 (23:59h). Për të përfituar kufjet Galaxy Live ose Galaxy + dhuratë, ju duhet të regjistroheni brenda datës 13.09.2020 në faqen zyrtare të Samsung menjëherë pas blerjes së modelit në dyqanet Telekom, duke vendosur të dhënat bazë (Emër, Mbiemër, IMEI, Faturën nga Telekom të skanuar ose kuponin tatimor). Me porositjen paraprake të Samsung Galaxy Note 20 dhe Samsung Galaxy Note 20 Ultra ju përfitoni 10GB dhuratë për çdo aktivizim të paketave standarde M, L, XL, EB, Start, More, Advance dhe Pro apo të planeve UP dhe SMART. Ulja me planet Up varion sipas planit të zgjedhur dhe kohëzgjatjes së kontratës. Ulja prej 10,500 lekë përfitohet me planet Up X dhe Up Pro standard 24 mujor. Për të konfirmuar porosinë, blerësi duhet të paguajë depozitën me vlerë 2,000 lekë në dyqanet Telekom. Në rast se porosia anulohet, vlera rimbursohet e plotë.